sunnuntai 23. lokakuuta 2011

syyshuiveja isolle kaverille

Verttisellä on ollut fleecestä tehty kolmiohuivi kaulahuivina syys- ja kevätkeleillä. "Mutta se on jo ihan vauvakokoinen, ei se mahdu enää" -totesi tenava. Uusi piti siis saada, ja samantien kun kerran aloitti, tein kaksi.


Ensimmäisestä tuli mangonvärinen. "Haluatko siihen vihreän auringon" -minä kysyin. Se kuulosti hyvälle idealle. Nurjalle puolelle laitoin vaaleansinisen trikoon, jotta huivi käy vielä kylmemmilläkin keleillä.


"No, mitäs toiseen laitetaan" -kysyin minä. "Siihen voisi tulla vaaleanpunainen auto". Autosta tuli marjapuuronpunainen, kuvan värit hämäävät vähän. "Ikkunat pitää olla tuosta sinisestä" -tuli ohje, kun etsiskelin fleecetilkkuja. Petroolinväriset ikkunat sai auto, ja luumunvärisen tien jolla kulkea. Nurjan puolen autokangas on velouria, siitä tulee vielä joskus housut, toivottavasti :)

Minulla oli pyhä ajatus saada aikaiseksi lapselle Baktus neulottua, mutta luulen, että kaksi kolmiohuivia riittänee yhden syksyn tarpeiksi ;)

Seuraavaksi lähdetäänkin pihalle testaushommiin.

-Anjusha


1 kommentti:

Anne-Marika kirjoitti...

Oikeastaan se autohuivi olikin aivan täydellinen. Vertillä on samasta vihreästä fleecehousut, joita tähän aikaan pidetään paljon pihalla, ja huivin petrooli väri oli sattumalta tismalleen sama kuin viimekeväisen Hassukuutti-fleecepipon väri! Colour-coordinated ;)